Vacature: Verhuizer / chauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs CE
  • Vacaturenummer 103504

Over de functie

Ben jij in het bezit van rijbewijs C(E) en houd je van afwisseling? Dan is de combinatie van chauffeur en verhuizer wellicht iets voor jou.

Voordat je aan de klus begint, neem je samen met collega's het verhuisplan door. Je stelt bij aankomst de klant op zijn gemak en begint waar nodig met inpakken van breekbare goederen en eventuele demontage. Je verplaatst, laadt en transporteert de goederen naar de afgesproken plaats. Daar zorg je ervoor dat alle goederen op de juiste plaats komen en waar nodig help je bij het monteren en uitpakken. Aan het einde van de dag of het project kijk je terug op een succesvol traject met de klant en collega's.

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf waarbij de langdurige relatie met de klant én personeel voorop staat.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs C(E) en code 95
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring. Daarbij ben je een echte teamspeler, ben je fysiek top fit en ben je representatief. Je beschikt over doorzettingsvermogen en bent stressbestendig. Je bent klantvriendelijk en klantbewust ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Het betreft een fulltime functie voor de langere duur waarbij een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever zeker tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de chauffeur/verhuizer die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via