Vacature: Laboratoriummedewerker procesindustrie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Delfzijl
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103903

Over de functie

Werk jij als laboratoriummedewerker nauwkeurig en sta jij bekend om je besluitvaardigheid? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Voor een productiebedrijf in de omgeving van Delfzijl zijn wij op zoek naar een Laboratoriummedewerker procesindustrie. Jouw hoofdtaak? Het uitvoeren van analyses op monsters, om zo informatie te verkrijgen over de kwaliteit van grondstoffen, halffabrikaten, eindproducten, shipments, ketel- en grondwater en effluentstromen. Op deze manier kan er, wanneer dat nodig is, tijdig worden bijgestuurd in het productieproces.

Als laboratoriummedewerker procesindustrie neem je dus representatieve monsters. Het voorbewerken van de te onderzoeken monsters en producten behoort ook tot jouw taken. Je maakt analyses van de productkwaliteit. Dit doe je met behulp van verschillende apparatuur. Daarnaast stel je de meetwaarden en onderzoeksresultaten vast en geef je hier een interpretatie aan. Tot slot hou je je ook in teamverband bezig met het aanmaken en opstellen van recepten met hele specifieke mengverhoudingen.

Functie-eisen

Jij beschikt over een afgerond mbo niveau 4 diploma met chemische ervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. En ben je rekenkundig sterk en heb je ervaring met het maken van chemische berekeningen.

Het betreft een functie in de 5-ploegen.

Wil jij aan de slag als laboratoriummedewerker in de procesindustrie? Solliciteer dan nu! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Marieke Kerkhof, adviseur Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via mkerkhof@abiant.nl

Deel deze pagina via