Vacature: Oproepmedewerker Baxbier

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband oproep
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103918

Over de functie

Een ‘kon minder’, ‘koud vuur’ of een ‘rokken jager’? Jij weet ze te vinden! Ben jij sterk en op zoek naar productiewerk? Kom dan werken bij Baxbier in Groningen!

Het bier van Baxbier is niet zomaar bier, het is bier gebrouwen in Groningen en heeft recent de prijs ‘de Beerwulf brouwerij van 2018’ gewonnen. Bieren met fantastische namen en een geweldige smaak.

Maak bijvoorbeeld kennis met de ‘rokken jager’:
'' De lente is prachtig! De bloemetjes bloeien, de bijtjes bestuiven en de eerste zon laat zich weer zien! En met de eerste zonnestralen is daar ook rokjesdag... Alsof het afgesproken werk is, verschijnen vrouwen en masse met ontblote benen. Wat is er nou mooier dan dit natuurfenomeen te aanschouwen vanaf een terras met een lekker fruitig lentebiertje? Dit bier is voor natuurliefhebbers!''

Als productiemedewerker heb je verschillende werkzaamheden. Je helpt bijvoorbeeld mee met het inpakken van de bieren in kisten of dozen.

Je werkt op oproepbasis en werkt tussen de 0 en 40 uur per week.

Functie-eisen

> je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
> je bent flexibel en je weet van aanpakken

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Groningen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via