Vacature: Plaatwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 103920

Over de functie

Heb jij ervaring als plaatwerker? En ben je op zoek naar een fulltime functie in de omgeving van Emmen? Dan is deze functie als plaatwerker jou op het lijf geschreven!

Als plaatwerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor om de schade aan auto’s te herstellen. In deze rol hou je je met name bezig met het grove werk, zoals het uitdeuken van bumpers. Ook het vervangen van plaatdelen behoort tot jouw taken. Tevens bied je ondersteuning bij de voorbewerking, om zo auto’s klaar te maken voor het spuitproces.

Het gaat om een fulltime functie voor langere periode. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de mogelijk op een vast contract op termijn.

Functie-eisen

Het belangrijkste is dat je ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie, waardoor je in staat bent om zelfstandig het grovere plaatwerk op te pakken. Een opleiding in deze richting is uiteraard mooi meegenomen, maar geen vereiste. Een passie voor het vak is wat telt!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Emmen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via