Vacature: Melker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Grootegast
  • Vacaturenummer 103086

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie of heb je tijd over en ligt jouw ervaring / interesse in de veehouderij? Dan zoeken wij jou

Een aantal ochtenden en/of middagen per week melk jij een kleine(re) of grote(re) koppel koeien bij één of meerdere opdrachtgevers in het Westerkwartier en het Marne-gebied (provincie Groningen). Ook werkzaamheden zoals het opsluiten van koeien in de wachtruimte en boxen schoonmaken behoren tot jouw werkzaamheden. In overleg met de betreffende opdrachtgever kunnen daar extra werkzaamheden bijkomen.

Onze opdrachtsgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante werkervaring binnen de melkveehouderij en je bent flexibel inzetbaar. Daarnaast woon je in het Westerkwartier, het Marne-gebied of de directe omgeving en ben je in het bezit van eigen vervoer.

Heb je naast je opleiding / studie tijd over om een aantal melkbeurten op te pakken? Ook dan komen wij graag in contact met jou!

Ben jij de melker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via