Vacature: Technisch commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Ermelo
  • Vacaturenummer 103935

Over de functie

Zet jij de klant op 1 en ga je daarbij altijd voor het allerbeste resultaat? Heb jij een sterk gevoel voor service en kwaliteit en weet je dit te combineren met een flinke commerciële drive? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor een technische groothandel in de omgeving van Ermelo zoeken wij een gedreven technisch commercieel medewerker binnendienst. Heb je geen technische opleiding afgerond? Dan is dat geen probleem. Affiniteit met installatietechniek, interesse in duurzaamheid en een flinke dosis ambitie vinden wij veel belangrijker.

Als technisch commercieel medewerker binnendienst mag je rekenen op een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Jij bent hét aanspreekpunt voor de klant. Je adviseert ze op professionele wijze en zorgt voor een optimale service. Je brengt offertes uit en volgt deze op. Daarnaast zorg je voor een accurate verwerking van de orders en hou je klant op de hoogte van de orderstatus. Uiteraard heb je oog voor commericiële kansen en ga je proactief te werk om deze volop te benutten.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau
> je hebt technisch inzicht en affiniteit met installatietechniek
> je bent communicatief en sociaal vaardig en hebt oog voor service en kwaliteit
> je kunt zelfstandig werken maar je bent ook gedreven om als team succes te behalen

Wat bieden wij jou?
Ga je voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie? Dan zal je direct in dienst treden bij onze opdrachtgever. Je stapt in een hecht en gedreven team bij een groeiende organisatie met een prettige, open bedrijfscultuur. Er is ruimte voor jou initiatieven en er zijn volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Abiant Werving & selectie verzorgt voor deze functie de werving en selectieprocedure. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en over de functie? Neem dan contact op met Annet Fruitema. Zij is bereikbaar op tel 050 2060091. Herken jij jezelf in het profiel en ga jij voor een contract bij onze opdrachtgever? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via wervingenselectie@abiant.nl.