Vacature: Werkvoorbereider/tekenaar houtskeletbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Middelstum
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103408

Over de functie

Heb je al enige ervaring opgedaan als tekenaar/werkvoorbereider of heb je de opleiding bouwkunde afgerond? En ben jij als tekenaar het liefst bezig met het uittekenen van verscheidene projecten richting houtskeletbouw? Stop dan met zoeken! Wij hebben jouw droombaan.

Wij zoeken een werkvoorbereider/tekenaar in het mooie Middelstum! Het bedrijf waar je gaat werken is sinds 1994 gevestigd in Middelstum en één van de grootste werkgevers in het dorp. Het bedrijf is in 1967 begonnen in Toornwerd door de vader van de huidige eigenaar. Al geruime tijd wordt er gewerkt aan het moderniseren van het productieproces van traditioneel maakwerk naar computergestuurd. Als resultaat kan het bedrijf als enige in Noord-Nederland complete gevelelementen leveren, inclusief afgelakte en van beglazing voorziene kozijnen. Je maakt deel uit van een team van ongeveer 30 collega's in diverse functies.

Wat zij bieden:
> een fulltime functie, waarbij je een jaarcontract wordt aangeboden met uitzicht op een vast dienstverband rechtstreeks bij de opdrachtgever

In de functie van werkvoorbereider/tekenaar ga je je bezig houden met het uittekenen van houtskeletbouwprojecten. De projecten bestaan met name uit complete woningen, maar ook uit onderdelen hiervan zoals matrix kozijnen of complete gevelelementen. Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers, architecten en constructeurs. De wensen van de klant weet jij te vertalen in werktekeningen, details, materiaal- en zaagbestanden.

Functie-eisen

> je kan werken met de tekenprogramma's Autocad en Tekla
> minimaal een afgeronde mbo opleiding niveau 4 richting bouwkunde
OF
> werkervaring als tekenaar / werkvoorbereider in de bouw

Interesse? Dan zien we graag je cv met motivatie tegemoet. Voor vragen kun je contact opnemen met de Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via