Vacature: Designer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103391

Over de functie

Heb jij ruimtelijk- en technisch inzicht en kun jij creatieve designs maken in 2D en 3D? Dan is deze functie als designer misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan het werk voor een bedrijf dat met passie werkt aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Waar het vroeger begon met het produceren van luchtkussens, worden er vandaag de dag honderden producten gemaakt die de hele wereld over gaan.

Als designer denk je mee over de creatieve concepten welke je vertaald naar een prachtig en passend 3D-ontwerp voor de klant. Tevens ben je verantwoordelijk voor de innovatie en designs p het gebied van trampolineparken, binnenspeeltuinen en Familie Entertainment Centers (FEC’S).

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de creatieve en/of technische richting
> je kunt 2D en 3D designs maken met programma’s als AutoCAD en Inventor
> je hebt ruimtelijk inzicht en technische kennis

Verder zou het ook mooi zijn dat je kennis hebt van visualisatiesoftware zoals 3ds Max en dat je nauwkeurig werkt met het oog voor detail.

Ben jij de designer die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via