Vacature: Allround buitendienst installateur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 103966

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond en kan jij tekeningen met bijbehorende schema’s goed begrijpen? Dan is de functie allround buitendienst installateur misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan het werk voor een bedrijf dat met passie werkt aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Waar het vroeger begon met het produceren van luchtkussens, worden er vandaag de dag honderden producten gemaakt die de hele wereld over gaan.

Als allround buitendienst installateur ben je verantwoordelijk voor het installeren en repareren van trampolineparken, binnenspeeltuinen en andere speel- of sporttoestelen. Je zet alles in elkaar aan de hand van een technische tekening. Dit kan zowel zelfstandig als in teamverband zijn.

Je bent voornamelijk in Nederland aan het werk, maar incidenteel word je ook ingezet in het buitenland. Het kan dan zijn dat je vanwege de afstand een overnachting zult maken.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde MTS opleiding of een mbo-opleiding niveau 4
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt technisch inzicht en kan tekeningen met bijbehorende schema’s goed begrijpen
> je bent bereid om incidenteel een overnachting te maken
> je kan communiceren in het Engels
> je bent nauwkeurig, kan het overzicht bewaren en je denkt oplossingsgericht

Ben jij de allround buitendienst installateur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.