Vacature: Logistiek medewerker vrachtwagenrijbewijs

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs C
  • Vacaturenummer 103956

Over de functie

Heb jij affiniteit met logistieke werkzaamheden? En ben jij op zoek naar een veelzijdige functie, waarbij je kan werken bij een grote speler op het gebied van groen? Dan is dit de baan die je zoekt!

Als logistiek medewerken ga je aan de slag in een gespecialiseerde kwekerij met een groot assortiment aan diverse planten en voorzien van alle teelttechnieken. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Scheemda. Wat wij bieden? Een uitdagende functie met toekomstperspectief. Je kan fulltime aan de slag en bij wederzijds goed bevallen is de kans op overname zeker aanwezig. Daarbij krijg je ook nog eens een team met betrokken collega's!

Als logistiek medewerker in deze functie hou je je bezig met het transporteren, laden, lossen van goederen en producten naar verschillende locaties en afdelingen. Hierbij maak je gebruik van een vrachtwagen, shuttle of heftruck. Je zorgt ervoor dat de bestellingen en opdrachten op tijd worden afgehandeld, zodat alle interne en externe klanten op tijd hun levering krijgen. Ook kun je op de juiste wijze de goederenontvangst, goederenop-/overslag en orderpicking verzorgen. Verder draag je de verantwoordelijkheid voor de uitgifte van goederen aan verschillende afnemers. Tot slot behoort een stukje administratieve afwikkeling ook tot jouw taken.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je hebt ervaring in een soortgelijke functie
> je bent in het bezit van rijbewijs C
> je hebt een geldig heftruckcertificaat

Interesse? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via