Vacature: Elektricien

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 103976

Over de functie

Je bent een elektromonteur die graag met zijn/haar handen werkt. Aan de hand van tekeningen en werkinstructies ga je zelfstandig aan de slag. Daarbij kun je altijd terugvallen op jouw technisch inzicht. Herken je jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Emmen zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste elektricien. Als elektricien ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden ten behoeve van de elektra installatie van de eindproducten. Aan de hand van productietekening en productiesets zorg je dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd zowel in de fabriek als op de bouwlocatie.

Zo verzorg je onder andere het installeren en inwerking stellen van elektronische aspecten van verplaatsbare accommodaties. Je zorgt voor een juiste en tijdige overdracht aan andere afdelingen en dit doe je uiteraard volgens de voorschriften en instructies op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.

Wij bieden je, naast een fulltime baan, een leuke en uitdagende zelfstandige functie bij een bedrijf met korte communicatielijnen waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Het betreft een groeiende organisatie waarbij diverse productontwikkelingen projecten lopen. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden en salariëring is volgens Timmerindustrie-cao.

Functie-eisen

Voor de afwisselende functie zoeken wij:
> iemand die mbo niveau 3 heeft afgerond
> iemand met actuele kennis van de bekabelingssystemen en apparatuur
> iemand met aantoonbare werkervaring

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Emmen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.