Vacature: Transportplanner/mengmeester Betoncentrale Eemsmond BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Farmsum
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103977

Over de functie

Is plannen jouw tweede natuur? Beschik je daarnaast over een goede dosis doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en improvisatietalent? Dan is deze combinatiefunctie als transportplanner/mengmeester bij betoncentrale Eemsmond BV. net wat voor jou!

Wegens uitbreiding van het team is er plaats voor niemand minder dan een transportplanner/mengmeester. Waar? Bij betoncentrale Eemsmoond BV., een dynamisch bedrijf dat betonmortel en andere halffabricaten op basis van cement levert. Affiniteit met de bouw is dus een grote pre.

Als transportplanner/mengmeester ben je de welbekende spil in het web. In deze functie zorgt jij ervoor dat de planning staat als een huis. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en produceren van orders. Je stuurt je collega’s aan en coacht ze waar nodig. Verder geef je ook de bestelling van grondstoffen door. Het voorlichten, adviseren en informeren van klanten m.b.t. leveringen en bestellingen pak jij ook op. Verder verwerk je de orders en zorg je voor een optimale planning hiervan. Het produceren van cement gebonden halffabricaten behoort ook tot jouw takenpakket. Een gecombineerde, afwisselende rol dus.

Functie-eisen

> een mbo werk- en denkniveau
> je hebt ervaring in een soortgelijke rol (als transportplanner, óf als mengmeester)
> je staat sterk in je schoenen, werkt nauwkeurig en bent communicatief vaardig
Je draait een werkweek van 40 uur. Daarbij ben je, wanneer het gaat om werktijden, flexibel inzetbaar. De kans op een vaste aanstelling op termijn is aanwezig.

Is dit jouw droombaan? Dan komen we graag met je in contact! Stuur je cv naar vacature@abiant.nl of voor vragen bel ons op 050 206 00 92.

Deel deze pagina via