Vacature: Installatiemonteur Blygold

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 102938

Over de functie

Voor Blygold in Beilen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven monteur voor de klimaatbeheersing in diverse gebouwen. Ben jij klantvriendelijk en oplossingsgericht? En daarnaast op zoek naar een baan als klimaatinstallatie monteur? Lees dan snel verder!

Als monteur klimaatinstallaties werk je aan diverse klimaatinstallaties op het gebied van water en lucht. Je ziet uitdaging in het verrichten van de nodige werkzaamheden, zodat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Hierbij moet je denken aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er wel rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. Je werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke provincies.

Binnen deze uitdagende baan:
> verricht je werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties
> voer je test- en inbedrijfstellingswerkzaamheden uit bij bestaande of nieuwe installaties
> verricht je constructiewerkzaamheden op locatie

Blygold Nederland ondersteunt bedrijven en overheden bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.

Wij bieden een fulltime baan in een dynamisch bedrijf en bij goed bevallen behoort een vast contract op termijn tot de mogelijkheden. De salariëring is volgens ABU-cao.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in het bezit van een mbo-diploma richting (installatie)techniek
> je hebt bij voorkeur werkervaring in de installatietechniek
> je bent in het bezit van een rijbewijs B en VCA-certificaat

Ben jij geknipt voor deze functie als monteur klimaatinstallaties? Solliciteer dan online. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via