Vacature: Opperman isolatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104002

Over de functie

Ben je een harde werker en werk je graag met je handen? Heb je daarnaast enige ervaring als opperman maar ben je toch op zoek naar iets anders? Lees dan snel verder.

We zijn op zoek naar een opperman die isolatiewerkzaamheden gaat uitvoeren. Als opperman biedt je ondersteuning aan de 1e monteur. De isolatiewerkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van verschillende lagen isolatie in kruipruimtes. Deze manier van isolatie wordt voornamelijk toegepast bij renovatie en bij particulieren. Het werkgebied is Culemborg, Rotterdam en alles ten Noorden daarvan. Je vindt het dus geen probleem elke dag een stukje te rijden.

De opdrachtgever betreft een isolatiebedrijf in de omgeving Beilen. Vanwege de subsidies en nieuwe trends is het een groeiend bedrijf met veel mogelijkheden.

We bieden je een fulltime baan voor langere periode waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Salariëring is volgens de ABU-cao.

Functie-eisen

> je hebt enige ervaring
> je bent representatief
> je bent klantvriendelijk

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.