Vacature: Accountmanager asbestsanering

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Drachten
  • Vacaturenummer 103928

Over de functie

Man&Mach is al meer dan 20 jaar dé specialist in Noord- en Midden-Nederland op het gebied van asbestsanering. De wortels liggen in de agrarische sector, en die achtergrond is terug te vinden in de bedrijfscultuur van nu; praktische aanpakkers waarbij afspraak ook gewoon afspraak is. Naast het saneren van asbest worden er ook op professionele wijze renovatie- herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager asbestsanering voor de regio Friesland / Noord-Holland.
In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiele) klanten en zorg je voor het verwerven van opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties. Je richt je hierbij met name op de agrarische sector maar ook bouwondernemingen en woningcorporaties.

Als deskundige, energieke en oprechte adviseur begeleid je het gehele traject vanaf het verkoopproces tot en met de uitvoering van het project. Kortom, een dynamische en afwisselende functie in een branche met volop kansen en mogelijkheden.

Je takenpakket omvat onder andere:
> verrichten van acquisitieactiviteiten en relatiebeheer
> grondig analyseren van wensen van (potententiele) opdrachtgevers en uitbrengen van offertes en adviezen
> maken van calculaties en offertes
> bewaken van de planning in het offertestadium
> voorbereiden van en deelname aan vakbeurzen
> signaleren van kansen in de markt

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> je hebt hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting bouwkunde
> je hebt enkele jaren werkervaring in de bouwbranche of aanverwante sectoren in een commerciële functie
> je bent klantgericht zonder daarbij commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen
> je beschikt over een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen
> kennis van de asbestbranche is een pre

Man&Mach biedt je een werkplek in een groeiende, dynamische organisatie waarbij je in een zelfstandige rol nauw samenwerkt met behulpzame en gedreven collega’s. De aanstelling is voorlopig voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid en een positieve ontwikkeling van de markt zal het dienstverband worden voortgezet. Er zal een bij jouw kennis en ervaring behorend salaris worden vastgesteld. Naast het basissalaris biedt Man&Mach een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: winstuitkering, auto van de zaak, prima pensioenvoorzieningen en collectieve ziektekostenverzekering.

Het werving- en selectietraject wordt uitgevoerd door Abiant Werving & selectie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Annet Fruitema, Adviseur werving & selectie, telefoonnummer 050 2060091.

Deel deze pagina via