Vacature: Accountmanager

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 104013

Over de functie

Voor een innovatieve organisatie in de agrarische sector die zich bezighoudt met de ontwikkeling van ruwvoerafdeksystemen in Noord Nederland zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager voor Zuid en Midden Nederland, België en Duitsland.

In de zelfstandige en uitdagende rol van accountmanager ben je verantwoordelijke voor acquireren en adviseren van nieuwe opdrachtgevers. Je bent nauw betrokken bij het gehele traject van het uitbrengen van advies tot sluiten van het contract. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor beheer van de bestaande accounts en bouw je deze contacten verder uit tot een duurzame relaties. Je geeft training bij ingebruikname en ter uitbreiding van je netwerk bezoek je agrarische beurzen en bijeenkomsten en geef je lezingen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> minimaal HBO werk- en denkniveau
> een afgeronde agrarische opleiding of sterke affiniteit met de branche
> enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
> goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Verder beschik jij over een doortastende persoonlijkheid, een flinke dosis doorzettingsvermogen en een sterke pioniersgeest. Je speelt met gemak in op ontwikkelingen in de markt en je volgt deze vanzelfsprekend op de voet.

Grijp jij deze uitdaging met beide handen aan dan kun je rekenen op een informele, prettige werksfeer en korte lijnen. Je krijgt de mogelijkheid om je werkdagen en -tijden flexibel in te delen. Er is daarnaast is alle ruimte voor jouw ideeën en eigen initiatieven. Het bedrijf kent een interessante bonusregeling en uiteraard staat er een leaseauto tot je beschikking.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan komen we graag met jou in contact. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Abiant Werving en selectie, op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via