Vacature: Werkvoorbereider / planner Laserworx

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103376

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Laserworx in Leek zoeken wij een werkvoorbereider/planner.

Let wel; een zeer veelzijdige baan! In een gepassioneerd en kundig team van tien laser-fanatiekelingen ben jij onder meer verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Een belangrijk onderdeel hiervan is het zo efficiënt mogelijk nesten van de onderdelen die met de geavanceerde lasersnijmachine uitgesneden worden. Je maakt hierbij gebruik van een modern nestingsprogramma. Daarnaast zorg je voor een strakke productieplanning en regel je in overleg de inkoop van materiaal.

Wat heb jij in huis?
We zoeken iemand met minimaal mbo4 werk- en denkniveau richting Techniek, aangevuld met stage- en/of werkervaring in een vergelijkbare functie. Je vindt het een mooie uitdaging om met teken- en nestingsprogramma’s aan de slag te zijn zoals bijvoorbeeld PROfirst, Radan of Tops. Heb je hier nog geen ervaring mee, dan is dit geen probleem. Wat het team van Laserworx belangrijker vindt is dat je uiterst gedreven bent om het vak te leren en dat je beschikt over groot technisch inzicht en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt accuraat en nauwkeurig en je bent gedreven om samen met je collega’s steeds weer topkwaliteit conform de wensen van de klant te leveren.

In jouw rol als werkvoorbereider/planner bij Laserworx ben je o.a. verantwoordelijk voor :
> calculatie en werkvoorbereiding (nesting)
> bestellen en/of afroepen van materiaal
> bepalen van bewerkingen en de bijbehorende volgorde
> vastleggen van projectgegevens en beheer van projectdossiers
> evalueren van voor- en nacalculatie van een project
> verzorgen van de eindafrekening voor projecten ten aanzien van meer- en minderwerk
> indien nodig contact onderhouden met de klant

Over Laserworx
Zeg je Laserworx dan zeg je nauwkeurige toptechnologie. Laserworx is dé specialist op gebied van het lasersnijden van aluminium, rvs en staal voor diverse klanten. Denk aan afnemers uit de machine- of scheepsbouw, maar ook reclamebureaus en kunstenaars kloppen regelmatig aan. De lasersnijmachine van Laserworx is uniek in Noord-Nederland. Door de zware laser is de machine geschikt voor het lasersnijden van aluminium (tot 15 millimeter), rvs (tot 25 millimeter) en staal (tot 30 millimeter). Laserworx levert maatwerk middels perfect laser gesneden platen en buizen. Aanvullend worden nabewerkingstechnieken als zetten/kanten, lassen, trommelen en mechanisch ontbramen toegepast.

Informatie?
Abiant verzorgt voor Laserworx het gehele werving- en selectietraject voor deze vacature. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf Laserworx? Annet Fruitema (Adviseur werving & selectie) kan jou er veel over vertellen. Annet is te bereiken op telefoonnummer 050 - 206 00 91.

Deel deze pagina via