Vacature: Leerling calculator Elting

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Aduard
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 104028

Over de functie

Wil je graag ervaring op doen als calculator? En ben je op zoek naar een parttime uitdaging? Dan zoeken wij jou in deze rol als leerling calculator bij Elting.

Wat ga je doen als leerling calculator?
Je draait mee met de dagelijkse gang van zaken op het kantoor bij Elting. Intern word je opgeleid en leer je alles wat je moet weten om succesvol aan de slag te gaan als leerling calculator. Belangrijk is dat ervaring hebt met Excel, want dat is waar alle berekeningen in worden gemaakt. Je stelt kostprijsberekeningen van (potentiele) projecten op. En verder hou je je bezig met prijsaanvragen en het beoordelen van offertes.

Waar?
Bij stukadoors en afbouwbedrijf Elting in Aduard. Zij werken voor zowel voor particulieren als diverse woningbouwverenigingen. Totaal werken er circa 50 medewerkers, waarvan het grootste deel op locatie werkt. Je werkt met vier andere collega’s op kantoor.

Functie-eisen

> het programma Excel kent voor jou geen geheimen
> je bent bezig met een bouwkundige opleiding of hebt deze afgerond

Elting zoekt een nieuwe collega voor circa 20-24 uur. Het gaat om een tijdelijke functie voor een jaar.

Wil jij graag als leerling calculator aan de slag bij Elting? Solliciteer dan gelijk! Abiant Bedum verzorgt voor Elting de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via