Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104049

Over de functie

Heb jij naast twee rechterhanden een de juiste teamspirit en VAPRO A? Ga jij het liefst aan de slag als productiemedewerker? Kom werken bij een bedrijf chemiebedrijf in de omgeving van Spijk!

Als productiemedewerker hou je je bezig met het opzakken van 25 kilo zakken op pallets. Dit doe je met behulp van een til hulp. Eventueel zou je deze pallets kunnen wegrijden met een heftruck.

Het gaat om een chemiebedrijf dat een vorm van carbide produceert, een slijpmiddel dat ook in schuurpapier wordt verwerkt. Binnen het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer. Daarbij krijg je er ongeveer 100 collega’s bij.

Functie-eisen

> je hebt technisch inzicht
> je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten

Het is handig wanneer je een heftruck kan besturen, kun je dit niet? Geen probleem, dit is geen harde eis. Het gaat om een functie voor 36 uur per week, in elk geval tot juni 2019. Bij wederzijds goed bevallen wordt dit verlengt en bestaat de mogelijkheid om een vast contract op termijn. Je start eerst in de dagdienst en uiteindelijk zal je gaan werken in een twee ploegendienst.

Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via