Vacature: Verkoop(st)er / adviseuse

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104059

Over de functie

Heb je ervaring in een speciaalzaak en ben je parttime beschikbaar? Dan is deze functie als verkoop(st)er / adviseuse misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag voor een schoenenwinkel en tevens podoloog in de buurt van Surhuisterveen. Je bent veel in contact met een doelgroep van 40 en 50 plus. Je staat klanten te woord en je helpt met het passen van schoenen. Verder geef je advies en weet je klanten voldoende te informeren.

Je werkt circa 10 uren per week op de dinsdagen en zaterdagen vanaf 11.00 uur. Maart, April en Mei zijn de drukste maanden. Hierdoor is het mogelijk dat je deze maanden wat meer uren maakt. Bij goed bevallen is het werk voor langere tijd.

De salariering zal aan de hand van cao detailhandel (functie specialistisch verkoper) zijn. Ook zullen de secundaire arbeidsvoorwaarden prima zijn en worden reiskosten vergoedt.

Functie-eisen

> je hebt ervaring in een speciaalzaak (schoenen of andere producten)
> je woont in (de buurt van) Surhuisterveen

Ben jij de verkoop(st)er / adviseuse die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via