Vacature: Commercieel tekstschrijver Abiant

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104060

Over de functie

Omdat onze huidige collega binnen Abiant doorstroomt naar een andere functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven commercieel tekstschrijver (80-100%).

Wat ga je doen
Zijn enthousiasme en creativiteit jouw competenties? Als commercieel tekstschrijver weet je met deze eigenschappen de meest originele en aansprekende vacatureteksten op te stellen om hiermee dé kandidaten te vinden bij de vacatures van Abiant. In een klein team van energieke collega’s ben jij medeverantwoordelijk voor het schrijven van wervende vacatureteksten en het werven van personeel voor opdrachtgevers van Abiant Uitzendgroep.

Je bureau staat in het hoofdkantoor in Groningen vanwaar je, naast dat je een prachtig uitzicht hebt, dagelijks contact hebt met de collega’s op de vestiging om de juiste informatie voor de vacaturetekst te verzamelen. Naast het schrijven van vacatureteksten ga je ook aan de slag met het werven van personeel, waarbij de intakes van kandidaten veelal in de regio op onze vestigingen plaatsvinden. Dit alles en nog veel meer doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van de Abiant-vestigingen in de drie noordelijke provincies waarbij jouw focus ligt op de vestigingen in Friesland.

Abiant Uitzendgroep
Abiant is een van de grootse uitzendorganisaties in het Noorden. Wij bieden extra handen om pieken op te vangen en personeel voor structurele hulp of langdurige vervanging. Ruim 2.000 uitzendmedewerkers zijn dagelijks namens ons aan de slag. Met elf vestigingen zijn we actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en daarmee altijd in de buurt. Persoonlijk, betrokken en dichtbij in uitzenden en detacheren.

Wat bieden wij jou
Abiant biedt jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden aan waar we trots op zijn zoals:
> een fulltime dienstverband binnen een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie
> een meer dan marktconform salaris
> bij een fulltime dienstverband heb je 26 vrije dagen
> een winstuitkering
> deelname aan onze Abiant Academie

Wat breng je mee
Met jouw proactieve en benaderbare houding weet je de wens van jouw collega’s op de vestigingen te vertalen in een creatieve, originele en wervende vacaturetekst! Vervolgens ga je aan de slag met de sollicitanten die reageren op jouw vacaturetekst. Je ziet continue kansen in de sollicitanten en weet deze kansen te matchen me de vacatures van onze opdrachtgevers. Je schakelt gemakkelijk en weet door jouw commerciële eigenschappen bij te dragen aan het succes van Abiant.

Verder beschik je over:
> hbo werk- en denkniveau
> vaardigheden om wervende vacatureteksten te schrijven
> bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie, maar dit is geen must
> eigenschappen als doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatief
> goede gespreksvaardigheden, je schakelt hierbij makkelijk tussen de diverse niveaus

Kortom; je ziet en zoekt continu mogelijkheden en zowel social media als de Nederlandse (en Friese) taal kennen geen geheimen voor je!

Enthousiast
Spreekt deze functie jou aan? Ben jij de medewerker waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag
jouw reactie. In jouw reactie zien wij graag terug waarom wij een goede match zijn en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever. Laat vóór 18 oktober 2018 van je horen o.v.v. vacaturenr 18/27 via sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Arjen Meems.

Deel deze pagina via