Vacature: Machinist grondverzet Mulder Loonbedrijf

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104068

Over de functie

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken als machinist op een mobiele graafmachine? Dan zoekt Mulder Loonbedrijf jou.

Mulder Loonbedrijf is een loonbedrijf waar zo n 15 tot 20 mensen werken en gevestigd aan de rand van de stad Groningen.
Een familiebedrijf dat bekend staat om de gezellige informele sfeer,maar waar met elkaar ook hard gewerkt wordt. Nait soez’n moar doun, dat is het motto. Samenwerking met collega’s en opdrachtgevers vormt de basis. Aan het begin van je werkdag start je samen met je collega’s in Noorddijk, hier wordt de taakverdeling en planning voor de dag besproken.
Mulder logo
In deze rol als mobiele kraan machinist in het grondverzet verricht je alle voorkomende grondwerkzaamheden. Hieronder valt ook het kappen van bomen met een grijper. Zo af en toe biedt je assistentie met de schop. Ook gladheidsbestrijding behoort in de winterperiode zo nu en dan tot de werkzaamheden. Gezien de aard werkzaamheden zijn we op zoek naar iemand die ervoor openstaat om ook onregelmatige diensten te draaien indien nodig.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden of je hebt de opleiding machinist grondverzet afgerond
> je bent in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pre)
> je hebt een VCA-certificaat
> je hebt het certificaat veilig hijsen met grondverzetmachines

Wanneer je een van deze certificaten niet hebt, biedt Loonbedrijf Mulder eventueel interne opleidingsmogelijkheden. Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd en kans op vast contract.

Grijp jij deze kans om als machinist in het grondverzet aan de slag te gaan? Dan horen wij het graag! Abiant Bedum verzorgt voor Mulder Loonbedrijf de werving- en selectieprocedure. Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via