Vacature: Mestvergister medewerker Drenthe Power BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hoogezand
  • Vacaturenummer 103744

Over de functie

Ben jij de medewerker mestvergister die Drenthe Power in Hoogezand zoekt? Wil jij graag op een boerenerf werken maar toch eens wat anders doen? Lees dan snel verder!

Als medewerker mestvergister zorg jij ervoor dat de toevoer van mest en mais blijft doorstromen. Naast het dagelijks beheer van de installatie moet ook onderhoud gepleegd worden aan de installatie. Denk aan het onderhoud aan gasmotor of revisie van pompen. Je vervult een unieke functie en denkt hierbij ook nog eens aan het milieu.
Een mestvergister is in principe een gasdichte, geïsoleerde silo, waarin het biogas uit de biomassa wordt gewonnen. Mest is verreweg de bekendste stof die wordt vergist tot energie. Meestal wordt dunne mest afkomstig van varkens en/of runderen gebruikt. Omdat mest gemakkelijk vergist wordt het vaak gecombineerd met andere organische reststromen.

Drenthe Power is een groot bedrijf wat onderdeel is van meerdere vestigingen. Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van technische kennis
> je kunt zelfstandig werken
> je hebt ervaring in de akkerbouw

Wil jij ook deel uit maken van dit veelzijdige bedrijf? Solliciteer dan gelijk.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via