Vacature: Operator menginstallatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104087

Over de functie

Naast je ervaring als operator heb je technisch inzicht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Je komt te werken voor een bedrijf in de omgeving Assen dat gespecialiseerd is in de aanleg van fiets -en wandelpaden, grondwerk, sloopwerk en het breken van puin.

We zijn op zoek naar operator voor de vaste menginstallatie. Bij sloopwerkzaamheden komen afvalstoffen vrij en deze worden afgevoerd bij de opdrachtgever. Nadat deze zijn gesorteerd worden de afvalstoffen weer verwerkt tot producten. Jij gaat hierbij de computergestuurde menginstallatie bedienen, onderhouden en plannen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer en het reinigen/vullen van de bunkers en opslagtanks. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud aan de installatie en je verzorgt de monsterafname van de productie in verband met de kwaliteitscontrole.

Wij bieden je een fulltime en afwisselende baan in een innovatieve en groeiende onderneming. Het is een open organisatie met een prettige werksfeer. Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden met een salaris marktconform en passend bij je opleiding en werkervaring.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding
> je bent rekenkundig sterk
> je werkt nauwkeurig
> je bent stressbestendig
> je weet goed overzicht te houden

Ben jij die ervaren operator die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact. Voor vragen kun je contact opnemen met Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via