Vacature: Gevelbehandelaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 102561

Over de functie

Houd je van afwisselend en in de buitenlucht werken, ben je een aanpakker en spreekt jou het vak gevelrenovatie aan? Dan zoeken we jou!

Als gevelbehandelaar ben je verantwoordelijk voor het renoveren en herstellen van gevels. Je werkt als gevelbehandelaar in een team van 2-4 personen en komt daarbij op veel verschillende plaatsen.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud & renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking.
Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.
Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-schoonmaak dat passend is bij jouw opleiding en ervaring.
Het betreft een fulltime functie voor een langere periode, bij tevredenheid van beide kanten is er zelfs een mogelijkheid tot een jaarcontract.

Functie-eisen

> je bent minimaal in het bezit van een VMBO diploma
> een MBO diploma in de richting van specialistische reiniging is een pré
> je bent in het bezit van een VCA diploma of bent bereid dit binnen 3 maanden te halen
> je hebt geen hoogtevrees
> je bent fulltime voor langere periode beschikbaar
> woonachtig in de regio Leeuwarden / Sneek / Joure / Heerenveen

Ben jij de gevelbehandelaar die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via