Vacature: Montagemedewerker staalconstructies

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Sneek
  • Vacaturenummer 103073

Over de functie

Ben jij een montagemedewerker met ervaring in de staalconstructies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een montagemedewerker staalconstructies. Als montagemedewerker ben je op diverse locaties in Noord Nederland actief in de montage van staalconstructies. De werkzaamheden zijn erg divers, de ene dag ga je samen met je collega’s naar een kleine klus die jullie binnen een paar uur afronden, de volgende keer werken jullie aan grote bouwprojecten voor een langere periode. Kortom, elk project is weer anders. Je komt te werken binnen een team van gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Het is dus belangrijk dat je goed kunt samenwerken en communicatief vaardig bent.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid betreft het een functie voor langere tijd.

Functie-eisen

> je beschikt over meerdere jaren aantoonbare werkervaring als montagemedewerker staalconstructies
> je beschikt over een geldig VCA-certificaat
> je bent in bezit van een geldig rijbewijs B
> je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Sneek
> hoogwerker certificaat is een pre

Ben jij de medewerker staalconstructies die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.