Vacature: Deskundig toezichthouder asbestverwijdering (DTA,er)

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 101514

Over de functie

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar je mensen begeleidt in het goed en veilig saneren van asbest? Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen de asbestsanering? Dan zoeken wij jou.

Als DTA,er bestaat je takenpakket uit het aansturen, begeleiden en controleren van DAV,ers (asbestverwijderaars) en assisteer je collega DTA,ers en DAV,ers bij alle voorkomende werkzaamheden. Je bewaakt en ziet toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden en productiviteit. Je draagt zorg voor handhaving en uitvoering van de bedrijfsregels en houdt toezicht op het dragen van de juiste werkkleding. Als DTA,er instrueer je medewerkers met betrekking tot de betreffende werkzaamheden, veiligheid en milieu volgens de procedures. Je beheert de bedrijfsauto's, materieel (zowel huur als eigen), materiaal en middelen welke ter beschikking staan bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je controleert ingevulde registratieformulieren van DAV,ers en legt werkplekinspecties conform VCA-richtlijnen schriftelijk vast. Daarnaast verzorg je de noodzakelijke administratie en houd je deze bij. Je bent daarnaast flexibel inzetbaar voor werkzaamheden in andere segmenten en draait piketdiensten.

Voor diverse opdrachtgevers in het (noord)westen van de provincie Groningen zijn wij op zoek naar meerdere DTA,ers (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering).

Functie-eisen

> je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau
> je hebt relevante werkervaring als DTA'er
> je bent in het bezit van een geldig DTA-certificaat en je VCA VOL
> je hebt een geldige medische keuring asbest
> je bent in bezit van rijbewijs B

Daarnaast dien je jaarlijks een fit-test te ondergaan en dien je eenmalig een tweedelige online instructie te volgen. Ook zou het mooi zijn dat u beschikt over een BHV-certificaat.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor vragen en meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Abiant Asbest via 050 206 0201 of asbest@abiant.nl. Neem jij de verantwoordelijkheid door te solliciteren? Dan zien wij graag jouw gegevens tegemoet.

Deel deze vacature via