Vacature: Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 104095

Over de functie

Ben jij goed in het ontwikkelen van technische tekeningen, kun jij goed overweg met digitale tekenprogramma’s en werk je precies? Dan hebben wij een baan die bij jou past!

Voor een sterk groeiend bedrijf in Oost Groningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider. De organisatie ontwikkelt, produceert en monteert prefab aluminium bouwproducten. Er werkt een groot, jong en energiek team, waarbij een goede werksfeer en collegialiteit zeker niet ontbreekt.

In de functie van Werkvoorbereider houd jij je voornamelijk bezig met het ontwerpen van technische tekeningen. Dit doe je met behulp van systemen zoals Revit, SolidEdge en Autocad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bijkomstige administratieve en communicatieve taken. Hierbij heb je zowel contact met het team als met de opdrachtgever. Als werkvoorbereider heb jij oog voor detail en een enthousiaste en flexibele houding.

Het betreft een fulltime functie en het salaris is volgens de Metaal- en Techniek-cao. Bij het bedrijf zijn er interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo werk- denkniveau
> je hebt ervaring met de systemen Revit, SolidEdge en Autocad
> je hebt affiniteit met bouwtechniek

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Stadskanaal op 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.