Vacature: Allround medewerker veehouderij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104097

Over de functie

Heb jij affiniteit met de melkveehouderij en wil je een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Ben je daarnaast op korte termijn beschikbaar? Dan ben jij allround medewerker veehouderij die we zoeken.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Assen zijn we op zoek naar een allround medewerker veehouderij. Je gaat je bezighouden met het melken, het uitvoeren van controles, je houdt de stal schoon, je verzorgt de inseminatie, de klauwverzorging en het voeren van de koeien en kalveren. Als laatste zorg je dat de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en dat de groepen op de juiste tijd worden gewisseld. Kortom je zult je geen dag vervelen!

Wij bieden je een parttime baan van ongeveer 25 uur per week waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Salariëring is volgens Productiegericht Dierhouderij-cao. Je werkrooster wordt een 2 maanden van te voren gemaakt.

Functie-eisen

> je hebt bij voorkeur een opleiding richting melkveehouderij gevolgd
> je hebt ervaring in de melkveehouderij
> je bent beschikbaar in de avonden en weekenden

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via