Vacature: Meewerkend voorman plaatwerker Duroflame BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Vacaturenummer 103839

Over de functie

Wegens uitbreiding van het team en opschaling van de productie is Duroflame op zoek naar een meewerkend voorman! Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen als Meewerkend voorman plaatwerker?
Je werkt mee in het plaatbewerkingsproces, hier wordt gewerkt met moderne apparatuur. Je hebt ervaring met fijn materiaal, bent nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit. Verder coördineer je de werkzaamheden, heb je een vooruitziende blik en schiet daar waar nodig te hulp.

Duroflame BV is een jong bedrijf, dat gevestigd is in Bedum. Ze zijn 5 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen en produceren van pelletkachels in Nederland. Zij hebben zich, in een professionele fabriek, de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een hoogstaand bedrijf. Duroflame houdt de productie zo veel mogelijk binnen huis, zodat we kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens houden ze op die manier de lijnen kort tussen de fabriek en de eindgebruiker. Duroflame staat garant voor eerlijke en duurzame producten.

Het aanbod:
Als meewerkend voorman plaatwerker kun je 32 of 40 uur per week aan de slag gaan! Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond. Deze vindt plaats aan de hand van het cao klein metaal. Je gaat werken in een jong en dynamisch team. De werktijden zijn van 08.00 tot 17.00. Bij wederzijds goed bevallen krijg je uiteindelijk een vast contract.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo diploma niveau 2 afgerond richting metaal
> je hebt ervaring met fijne plaatbewerking
> je hebt coördinerend inzicht en een vooruitziende blik

Abiant verzorgt voor Duroflame de werving- en selectieprocedure en de salarisadministratie. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie gelijk naar ons toe! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via