Vacature: Allround timmerman Dijksterhuis Bouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Uithuizen
  • Vacaturenummer 103942

Over de functie

Zijn we bij jou als allround timmerman aan het juiste adres voor werkzaamheden in de nieuwbouw, verbouw en het onderhoud? Dan ben jij de timmerman die Dijksterhuis Bouw zoekt!

Wanneer we het hebben over Dijksterhuis Bouw, hebben we het over een modern en kleinschalig bouwbedrijf met al 50 jaar ervaring. Het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van duurzame traditionele woningbouw is al generaties land hun dagelijks werk. Met als doel om samen met klanten binnen het gestelde budget zoveel mogelijk wensen te vervullen. Zij richten zich op nieuwbouw, van tekening tot de bouw. En ook voor onderhoudswerkzaamheden kunnen klanten bij Dijksterhuis Bouw terecht, van monumentale panden tot nieuwbouwwoningen. En tot slot richten zij zich op de verbouw, waarbij ze voor klanten alles van A tot Z regelen. Met een passie voor het vak en een oog voor detail laten zij alle huiswensen van klanten in vervulling gaan!

Deel uit maken van dit team? Dat kan! Door de afwisseling in werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met soortgelijke werkzaamheden, zoals hierboven beschreven. Dus van fundering tot oplevering, weet jij te leveren. Verder ben je een zelfstandig timmerman en uiteraard klantgericht.

Wat Dijksterhuis Bouw biedt:
> een beloning conform Bouw cao, passend bij jouw ervaring en opleidingsachtergrond
> een functie voor langere termijn, met uitzicht op een vast contract bij wederzijds goed bevallen
> een team met vakkrachten in een gezellig, no-nonsense team

Functie-eisen

> je hebt ervaring als allround timmerman
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Dus, grijp jij deze kans met beide rechterhanden aan? Stuur dan gelijk je cv! Abiant Bedum verzorgt de sollicitatieprocedure voor Dijksterhuis Bouw. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.