Vacature: Leerling stoffeerder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 104119

Over de functie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je de klanten een invulling geven aan hun woon- en inrichting wensen door middel van stoffering? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Stadskanaal zijn we op zoek naar iemand die het vak stoffeerder wil leren. Als leerling stoffeerder wordt je samen met een collega ingezet om alle stofferingsprojecten uit te voeren. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van bestaande vloerbedekking, het egaliseren van vloeren, het leggen van nieuwe harde en zachte vloeren, trappen en het aanbrengen van gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering.

We bieden je een fulltime baan in een afwisselende functie bij een bedrijf met een informele werksfeer. Het salaris en pensioen voor deze functie worden vastgesteld volgens de Wonen-cao en zijn afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent leergierig en enthousiast om een nieuw vak te leren
> je bent in het bezit van je rijbewijs B
> je bent woonachtig in de omgeving van Gieten

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jouw in contact. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via