Vacature: Montagemedewerker wegbewijzering

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Marum
  • Vacaturenummer 102443

Over de functie

Heb jij enige ervaring als montagemedewerker en heb jij de kaart van Nederland goed inzichtelijk? Ben je verder graag onderweg en vind je het geen probleem om in de kost te gaan? Dan hebben wij een leuke functie voor jou als montagemedewerker!

Recreatieve routes voor fietsen, wandelen, varen en auto en verwijzingen als objectbewegwijzering en informatiepanelen; onze opdrachtgever ontwikkelt, begeleidt en realiseert alle stappen van ideeën tot uitvoering.

Met behulp van GPS plaats jij als montagemedewerker de betreffende materialen op de juiste plaats zodat deze routes door heel Nederland feilloos aan elkaar geknoopt kunnen worden.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd waarbij op termijn een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als montagemedewerker
> je bent handig met een tablet
> je bent bereid om 4 dagen per week in de kost te gaan
> je bent in het bezit van rijbewijs BE en een geldig VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen)
> je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Ben jij de montagemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via