Vacature: Medewerker customer service

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104122

Over de functie

Maak jij het mensen graag naar de zin? Voelen klanten zich door jou goed geholpen doordat jouw service perfect aansluit op hun wensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerk(st) er customer service ben je binnen het bedrijf de belangrijkste contactpersoon richting de klanten. Je bent de onmisbare schakel tussen de klant en operationele afdeling van het bedrijf. Je zorgt er onder andere voor dat de orders van klanten correct in het systeem worden verwerkt. Verder coördineer jij de ingevoerde orders. Je gebruikt jouw analytische vermogen om eventuele problemen te doorzien.

Omdat je met verschillende computer systemen zoals Office, TMS en ERP zult werken is het handig wanneer je hier enige affiniteit mee hebt. Tot slot werk je samen met andere internationale kantoren van de organisatie. Daarom is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Eventuele kennis van de Duitse taal is een pré.

Functie-eisen

> minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding
> talen kennis: Nederlands, Engels (Duits is een pré)
> kennis van TMS/WMS/ERP systemen is een pré

Ben jij de medewerker customer service die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via