Vacature: Leerling persoperator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104132

Over de functie

Zie jij jezelf als ‘street smart’ en heeft techniek je interesse? Weet je daarnaast zelf je verantwoordelijkheden te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Groningen zoeken we een leerling persoperator. We zoeken een enthousiast persoon die zowel met zijn hoofd als handen wil werken. Voor deze functie is het niet nodig om grafische kennis te hebben. Alle vakkennis word je bijgebracht tijdens een interne training tot ‘persoperator’.

Als persoperator werk je met een aantal digitale drukpersen en verschillend randapparatuur. De machines worden digitaal bediend. Het is dus een combinatie van computerwerkzaamheden en werken met je handen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:
> het bedienen van verschillende digitale persen
> het bedienen van een Xerox 3300, Nexfinity en Nexpress pers
> het klaarzetten van printbestanden
> het personaliseren van printbestanden
> het dagelijks onderhoud van de printers

Je komt te werken in een team van 4 vaste medewerkers en enkele parttimers. Je begint als persoperator maar er zijn doorgroeimogelijkheden voor iemand met ambitie. Het betreft een fulltime functie met veel vrijheid en vrolijke collega’s.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde mbo 4 opleiding
> je heb interesse in digitale reproductie
> je hebt bij voorkeur digitale printervaring
> je beheerst ontwerp- en print-software
> je beheerst de basisbeginselen van drukwerk

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct! Voor meer vragen kun je contact opnemen met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.