Vacature: Meewerkend voorman graszoden

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104133

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht en vind jij het geen probleem een team aan sturen? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel deze vacature!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Assen zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Als meewerkend voorman verzorg je het goed en netjes leggen van het kleine/normale formaat graszoden bij voornamelijk particulieren. Je stuurt een klein team aan van 4 man en je bent het aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast zorg je dat het allemaal op de juiste manier wordt voorbereid (‘’legklaar’’ maken).

Om als meewerkend voorman aan de slag te kunnen ben je fulltime beschikbaar (ook de zaterdagen) van maart tot ongeveer oktober. Je vindt het geen probleem vroeg te beginnen en lange dagen te werken. Je bent representatief, communicatief vaardig en in goede fysieke gesteldheid.

Je werkgebied is de horizontale lijn ter hoogte van Utrecht en alles ten noorden daarvan. Zo kom je onder andere ook in Noord-Holland. Je hebt vaak meerdere klussen per dag en bij voorkeur ben je in het bezit van een E achter B rijbewijs. Het eerste half uur van je enkele reis is voor eigen rekening, de rest van de reiskosten zal worden vergoed. Er is een mogelijkheid om overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Functie-eisen

Wil je voor deze leuke functie in aanmerking komen, en ben jij een echte aanpakker met ervaring in de groenvoorziening? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via