Vacature: Commercieel medewerker binnendienst Beilen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104136

Over de functie

De automotive, daarin ben jij geïnteresseerd. En dan met name trucks en bedrijfswagens. Ben je naast deze passie op zoek naar een commerciële baan? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Wat ga je doen in deze rol als commercieel medewerker binnendienst?
Jij bent voor de klanten en verkopers een belangrijke spin in het web. Samen met je collega’s ondersteun je de verkopers en zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant. De verkopers leveren je input zodat jij de offertes kunt opstellen. En nadat de klant akkoord heeft gegeven op de offerte zorg jij ervoor dat de juiste truck wordt besteld, hierbij hou je rekening met de wensen van de klant.

In deze rol heb je regelmatig klantcontact, over de verwachte levertijden, maar ook over extra werkzaamheden die moeten gebeuren zoals carrosserie werkzaamheden of het opbouwen van klant specifieke onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, controleren en opvolgen van de orders. Samen met je collega’s zorg je voor een top aflevering waarbij de klant altijd centraal staat in je werk en communicatie. De standplaats is in Beilen, maar je zult ook meer dan regelmatig vanuit onze andere vestigingen werken.

Het aanbod:
> een fulltime functie
> werken bij een bedrijf dat bekend staat om haar teamspirit en waardering
> de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
> een goed salaris en veel extra’s, zoals korting op je zorgverzekering, reizen en witgoedproducten.
> teamuitjes, sport- en groepsactiviteiten

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in de automotive of commercieel
> je hebt ervaring in een soortgelijke rol
> de competenties communicatief vaardig, presteren onder druk en gestructureerd werken omschrijven jou
> het Office pakket kent voor jou geen geheimen

Denk jij geknipt te zijn voor deze rol? Stuur dan gelijk je cv met motivatie! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Emmen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl