Vacature: Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 104005

Over de functie

Heb jij technisch en bouwkundig inzicht en ben je op zoek naar een veelzijdige baan? Vind je het daarnaast geen probleem om door het hele land te werken en af en toe buitenshuis te overnachten? Dan ben jij de geschikte kandidaat!

Voor een groeiend bedrijf in Oost-Groningen zijn wij opzoek naar een Allround montagemedewerker. De organisatie ontwikkelt, produceert en monteert prefab aluminium bouwproducten. Het is een sterk bedrijf met een groot, jong en energiek team. Een goede werksfeer en collegialiteit staan bij hun hoog in het vaandel.

In de functie van Allround montagemedewerker, monteer en bewerk je aluminium bouwproducten. Je werkgebied is in heel Nederland, waardoor je regelmatig in de kost zit. Het is afwisselend werk wat je samen doet met een leuk team van collega`s. Als montagemedewerker ben je te omschrijven als een echte aanpakker met twee rechterhanden en gezond boerenverstand. Bij wederzijds bevallen zijn er ook doorgroeimogelijkheden.

Het werk is voornamelijk vanaf maandag tot en met donderdag, maar er kunnen zich uitzonderingen voordoen. Salaris is conform cao.

Functie-eisen

> je hebt technisch en bouwkundig inzicht
> je bent bereid tot overnachten
> je bent in het bezit van een rijbewijs
> je hebt geen last van hoogtevrees

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Stadskanaal op 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via