Vacature: Opperman straatmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Sneek
  • Vacaturenummer 103508

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een opperman stratenmaker. Ben jij een echte aanpakker en wil je graag in de buitenlucht aan het werk en niet bang voor zwaar fysiek werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de stratenmakers. Hierbij moet je denken aan het aan- en afvoeren van materiaal, stenen leggen, glad strijken van het zandbed, de voegen vol zand vegen, het aantrillen van stenen/tegels, op maat maken van stenen/tegels en andere ondersteunende werkzaamheden.

Heb je geen ervaring als opperman stratenmaker, maar ben je wel een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd? Ook dan komen wij graag met jou in contact.

Wij bieden jou een salaris conform de Bouw-cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je bent fulltime en op korte termijn beschikbaar
> je bent in het bezit van een VCA-diploma of bereidheid om dit te halen
> je woont in Sneek of directe omgeving

Ben jij de opperman die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je CV met motivatie naar vacature@abiant.nl of bel 050 206 00 92 voor meer informatie.

Deel deze vacature via