Vacature: Tekenaar Rhino / CNC draaier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104150

Over de functie

Voel jij je thuis in een productieomgeving? En hou je van afwisseling in je werk? Dan zoeken wij jou als tekenaar Rhino en CNC draaier.

Nauwkeurig werken? Dat kan jij als geen ander. En dat komt het tekenwerk ook ten goede. Het programma Rhino ken jij als geen ander. En in deze rol teken je met behulp van dit programma prefab betonmallen en bekistingen. Ook draai jij je hand niet om voor andere werkzaamheden, zoals het meewerken als CNC-draaier. Hier heb je ook al ervaring in opgedaan, waardoor je in staat ben om zelfstandig een 5-assige CNC machine te bedienen.

Waar ga je aan de slag?
Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Zij zijn gevestigd in het Noord-Groningen, waar zij twee grote productieruimtes hebben waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt.
Er werken twintig medewerkers, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf, is werken in een professioneel team met korte lijnen.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je hebt ervaring met het tekenprogramma Rhino
> je hebt technisch inzicht

Wij bieden een fulltime functie voor langere tijd aan.

Begin jij liever vandaag dan morgen als tekenaar Rhino / CNC draaier? Stuur dan gelijk je cv! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via