Vacature: Fietsenmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104155

Over de functie

Staat kwaliteit voor jou hoog in het vaandel en wil jij klanten de beste fietsbeleving bezorgen? Heb je daarnaast enige ervaring als fietsenmaker? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn we in verband met stijgende drukte op zoek naar een fietsenmaker. Als fietsenmaker zorg je voor het rijklaar maken van de verkochte fietsen/e-bikes. Je voert onderhoud uit en je verzorgt alles met betrekking tot de reparaties aan de fietsen/e-bikes (aannemen, afrekenen en uitgeven). Daarnaast sta je de klanten te woord en weet je ze te adviseren en waar mogelijk te overtuigen.

Als fietsenmaker ben je klantvriendelijk, stressbestendig en beheers je bij voorkeur de Friese taal. Wij bieden je een fulltime baan in een goed draaiend bedrijf. Je werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Door de weeks werk je van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de zaterdag werk je van 09.00 – 17.00 uur. Het salaris is volgens de cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf en wordt gebaseerd op je kennis en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met de reparatie van fietsen en e-bikes
> je hebt technisch inzicht en een klantgerichte instelling

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via