Vacature: Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 104161

Over de functie

Heb je enige werkervaring als montagewerker en wil jij de komende tijd uitgroeien tot zelfstandige arbeidskracht binnen een klein familiebedrijf? Om drukte op te vangen zijn wij voor een opdrachtgever in de omgeving Veenwouden op zoek naar een nieuwe collega.

Bij dit bedrijf ga je aan de slag als montagemedewerker van zonweringen. Het is dus belangrijk dat je zonder problemen op hoogte kunt werken en het liefst over een hoogwerker certificaat beschikt. De klanten zoals zorg- en overheidsinstellingen bevinden zich voornamelijk in midden Nederland. Tot maart zal je worden ingewerkt door een collega die je alle kneepjes van het vak leert. Daarna ga je met een eigen bus op pad om installaties uit te voeren. We zoeken dus iemand die goed zelfstandig kan werken en die het bedrijf als een ware ambassadeur vertegenwoordigt.

De functie is voor 38 uur per week en voor langere tijd. Voor de gemaakte reisuren wordt een regeling getroffen. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid om deze te halen)
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je kunt een VOG overhandigen

Ben jij de montagemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via