Vacature: Oproepmedewerker boekbinderij

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband oproep
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104029

Over de functie

We zijn op zoek naar medewerkers die nauwkeurig werken, zich verantwoordelijk voelen voor het product en die flexibel inzetbaar zijn. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder.

De functie bestaat hoofdzakelijk uit het inpakken, verpakken, ompakken, sealen en stickeren van producten. Daarnaast voer je controlewerkzaamheden uit.

We bieden je een leuke, flexibele baan binnen een familiebedrijf in de grafische sector in Groningen, waar 25 flexibele medewerkers werkzaam zijn. Er heerst een informele sfeer en de communicatielijnen zijn kort.

De werkdagen zijn flexibel en afhankelijk van het aantal orders. De organisatie is geopend van maandag t/m vrijdag, dus in het weekend ben je in ieder geval lekker vrij!
Het is ook mogelijk om deze baan met je studie te combineren, mits je minimaal 1 dag in de week beschikbaar bent. De werktijden zijn van 08.00 tot 17.00 uur.
Je wordt uitbetaald conform het wettelijk minimum loon. Daarnaast kun je in je pauze gebruik maken van koffie, thee en soep en je hebt de mogelijkheid om samen met je collega's te tafeltennissen of een potje darts te spelen.

Functie-eisen

Wij vinden het volgende belangrijk:
- dat je positief bent ingesteld
- dat je het geen probleem vindt om routinematig werk uit te voeren
- dat je uit de directe omgeving komt van Groningen (er worden geen reiskosten vergoed)

Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor vragen kan je contact opnemen op met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via