Vacature: Grondwerker/kabellegger A. Kolkena

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Westernieland
  • Vacaturenummer 103083

Over de functie

Ben jij als grondwerker/kabellegger op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor A. Kolkena in Westernieland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega ter uitbreiding van het team.

A. Kolkena is een grond- en straatwerkbedrijf. Zij verrichten diverse graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van het aanleggen en onderhouden van tuinen tot het uitgraven van funderingen en sloopwerkzaamheden. Daarnaast verzorgen zij ook het ingraven van gas, water-, electra kabels in samenwerking met installatiebedrijven.

Kolkena
Als grondwerkerk/kabellegger sta je in de geul om de machinst aanwijzingen te geven wat betreft de ligging van de aanwezige kabels en leidingen.

Naast deze werkzaamheden ben je bereid je collega's te ondersteunen met onderstaande werkzaamheden:
> sleuven graven en verdichten
> hoogtes bepalen met een laser
> klaar leggen van de zandbaan
> afvlakken en egaliseren
> rioleren
> plaatsen van kolken en putten
> (her) straten

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs b
> je beschikt over een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen

Wij bieden je vanuit Abiant een contract en bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden.Je salaris wordt bepaald op basis van cao LEO (38 uur per week) . Afhankelijk van leeftijd en ervaring wordt je loon vastgesteld.

Enthousiast? Stuur dan gelijk je cv op! Heb je nog vragen wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via de email op vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via