Vacature: Bezorger/ montagemedewerker

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104195

Over de functie

Ben jij handig met de installatie van bedden, lampen en allerlei andere woonaccessoires? Vind je het daarnaast leuk om met een bestelbus op pad te zijn en klanten blij te maken met hun bestelede producten? Dan ben jij misschien wel de bezorger die wij zoeken!

Voor een meubelzaak in de omgeving van Roden zoeken we een enthousiaste en klantvriendelijke persoon die het team komt versterken. We zoeken iemand die in de omgeving woont. Als vertegenwoordiger van het bedrijf ben je 2 á 3 dagen per week onderweg om producten af te leveren bij klanten in de omgeving. De werkdagen zijn in overleg. Naast het bezorgen van de bestelde producten lever je op vakkundige wijze service door de producten bij klanten te installeren. Het kan hierbij gaan om de installatie van bedden, boxsprings, lampen en andere accessoires. Enig technisch inzicht en kennis van elektra komen hierbij goed van pas.

Tot slot is er naast de bezorging en installatie van producten de ruimte om de bedrijfswebsite te beheren. Dit is geen must, maar kan wel tot extra werkzaamheden en meer uren leiden.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt relevante een relevante opleiding of werkervaring

Ben jij de bezorger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via