Vacature: Monteur mechatronica Hoving Holland

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je hebt gevoel en passie voor techniek. Je beschikt over een opleiding als monteur mechatronica, je hebt een sterke persoonlijkheid en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Lees dan snel verder, want wij hebben die uitdaging bij Hoving Holland!

In verband met toenemende drukte zijn we voor Hoving Holland op zoek naar een monteur mechatronica. Het gaat om een uitvoerende en coördinerende functie, zoals de montage en opbouw van ‘’turn-key’’ projecten. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden zoals inkoop, rapportages, services en R&D (Research & Development).

Verdere werkzaamheden zijn:
> schakelkasten bouwen volgens een tekening
> elektrische montage (schakelkasten, kabels, motoren…aan machines monteren)
> machines testen
> mechanische montage machines
> machines samenstellen en opbouwen in binnen- en buitenland
> elektrisch aansluiten en testen in binnen- en buitenland
> instructies en uitleg geven aan de klanten
> storingen oplossen in binnen- en buitenland

Hoving Holland werd opgericht in 1930. Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal. Aanvankelijk fabriceerde het bedrijf onderstellen. Ongeveer twintig jaar geleden is Hoving Holland overgestapt op het produceren van transportbanden voor landbouwdoeleinden en dit is nog steeds een van de producten van Hoving Holland. Op het moment dat de mechanisatie van de champignonteelt begon, was Hoving Holland betrokken bij de ontwikkeling. In de jaren zeventig begon Hoving Holland met de export van paddestoelmachines. Sindsdien heeft Hoving Holland veel innovaties in champignonmachines en compostsystemen gerealiseerd.

Als monteur mechatronica kun je goed ‘’sleutelen’’, tekeningen lezen en storingen zoeken en oplossen. Je bent bereid om in het buitenland te werken (max. 12 week per jaar, 2/3 week aaneengesloten). Je hebt ambities om door te leren in Industriële Automatisering en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

> je beschikt minimaal over een afgeronde mbo opleiding richting mechatronica
> je beschikt over elektrische en mechanische kennis
> je beschikt over een VCA-certificaat
> goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal
> je werkt oplossingsgericht

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via