Vacature: EW-monteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 102236

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond in een werk- of opleidingsomgeving? Kun je verder goed zelfstandig werken en kom je uit de omgeving van Leek? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor een allround installatiebedrijf in de omgeving van Leek zoeken wij een gemotiveerde EW monteur. Als monteur ga je dagelijks langs klanten om leidingen aan te leggen, storingen te verhelpen, radiatoren te plaatsen en onderhoud te plegen. Je komt te werken in een klein bedrijf dat allerhande klussen op het gebied van elektrotechniek en installatie verzorgt. Als zelfstandig en klantvriendelijk persoon bied jij alle klanten op vakkundige wijze de totaaloplossing waar zij behoefte aan hebben.

Voor deze functie draai je dagdiensten tussen 07:00 en 16:00 of tussen 08:00 en 17:00. We zijn op zoek naar iemand die fulltime beschikbaar is. Over parttime werk kunnen afspraken gemaakt worden.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de EW monteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via