Vacature: Timmerman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Vacaturenummer 101468

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als timmerman in de omgeving van Bedum? Zoek je een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Dan ben je bij Abiant aan het juiste adres!

In de regio Bedum zijn wij op zoek naar op zoek naar timmermannen voor diverse opdrachtgevers. Als timmerman kan je zowel in de nieuwbouw, verbouw als in het onderhoud aan de slag.

Het aanbod
Het gaat om fulltime functies voor de langere tijd. Een jaarcontract behoort tot een van de mogelijkheden. Ook rusten wij jou uit met uitstekend gereedschap en mooie werkkleding. Je ontvangt een bouwpensioen, ATV en verloning vindt plaats vanuit de cao Bouwnijverheid. Het uurloon wordt vastgesteld naar aanleiding van je achtergrond en werkervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent woonachtig in de regio van Bedum

Nog geen ervaring als timmerman?
Passie voor het vak is het belangrijkste. Of je nu een beroepsgerichte opleiding tot timmerman of houtbewerking hebt afgerond of niet. Hetzelfde geldt voor werkervaring, beide zijn een pre. Onze opdrachtgevers staan ervoor open om een gemotiveerde kracht intern op te leiden en alle kneepjes van het vak te leren.

Enthousiast?
Solliciteer dan meteen! Wil je graag meer informatie of heb je nog een aantal vragen neem dan gerust contact op met Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via