Vacature: Meewerkend voorman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 104212

Over de functie

Ben jij bekend met de timmerindustrie en heb je daarnaast ervaring als voorman? Per direct zijn wij voor een timmerwerkplaats de omgeving van Joure op zoek naar een voorman die zelf ook graag de handen uit de mouwen steekt.

Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het maken van kozijnen, trappen, deuren en ander speciaal werk. Binnen dit kleine team werk je nauw met je collega’s samen. Met jouw leidinggevende capaciteiten zorg je ervoor dat jullie als team de deadlines van verschillende projecten behalen. Omdat jij de planning bewaakt wordt er verwacht dat je waar nodig ingrijpt en zelf meehelpt met de werkzaamheden. Het is dus van belang dat je goed kunt plannen en organiseren. Verder is ervaring in de timmerindustrie van belang.

Wil jij gelijk voor de toekomst aan de weg te timmeren? Dat komt goed uit! Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen dan is het werk namelijk voor langere tijd.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt een relevante opleiding afgerond
> je hebt ervaring als voorman/ leidinggevende
> je ben in het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze te halen

Ben jij de meewerkend voorman die we zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via