Vacature: Chauffeur mestdistributie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Rijbewijs CE
  • Vacaturenummer 103142

Over de functie

Heb jij een chauffeursdiploma en kunnen wij de transport met een gerust hart aan jou overlaten? Ben je gemotiveerd en kun je goed met klanten omgaan? Dan is deze baan als chauffeur mestdistributie echt iets echt voor jou.

Voor een agrarisch loonbedrijf in Midden-Drenthe zijn wij voor komend seizoen op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur voor de mestdistributie. Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het transport van (drijf)mest vanuit diverse plekken in het land.

Het betreft tanktransport van drijfmest/vloeibare meststoffen of het transport van vaste mest met een trailer met walking floor. Jij zorgt ervoor dat dit op de juiste manier gebeurd en houdt ook de benodigde administratie bij. Voor deze functie is het dan ook belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift. Bij goed functioneren betreft het een functie voor langere periode.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met tanktransport of een walking floor trailer
> je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B/C/CE en code 95
> je bent zelfstandig en je voelt je verantwoordelijk
> je bent flexibel en klantgericht
> je hebt geen 9-5 mentaliteit en je vindt eventuele nachtdiensten geen probleem

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via